Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
26.06.2023

Fakültemiz 2023 yılı Mezunları Coşkuyla Uğurlandı!

21.06.2023 Çarşamba günü 14.00’da Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende öğrencilerimiz mezuniyet heyecanı yaşadı. Zorlu eğitim süreçlerini 58'inci dönem mezunları olarak başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi bu güzel günlerinde aileleri ve hocaları yalnız bırakmadı.

İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa dekanımız Prof. Dr. Kamil Güneş’in konuşmalarıyla devam edildi. Fakültemiz birincisi Neslehan Güneş’e, ikincisi Esra Mutlu’ya ve üçüncüsü Ömer SAYLIK’a ayrıca hafızlıklarını fakültemizde tamamlayan öğrencilerimize ödüllerinin verilmesinin ardından tören, bütün öğrencilerin mezuniyet belgelerini Fakültemiz hocalarından almalarıyla son buldu.

Bu vesileyle tüm öğrencilerimizin mezuniyetlerini tebrik eder ve kendilerine muvaffakiyetler dileriz.