Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
14.07.2023

Öğrencilerimiz Ürdün'de

Fakültemiz tarafından altı yıldır geleneksel olarak gerçekleştirilen yurtdışı dil eğitim programı, Arapça Hazırlık Sınıfını başarıyla tamamlayan öğrencilerimize Arapça'nın anadil olarak konuşulduğu ülkelerde dil eğitimi fırsatı sunmaktadır.

Bu yıl yedincisi düzenlenen program kapsamında, Fakültemiz Arapça Hazırlık Sınıfını başarıyla tamamlayan 13 öğrenci ve lisans düzeyinden 10 öğrenci, Halis DİŞCİ hocamızın rehberliğinde 16 Haziran 2023 tarihinde Ürdün'ün başkenti Amman'a gitmiş bulunmaktadır.

Öğrencilerimiz, Ewan Dil Enstitüsü’nde 40 günlük eğitim programına katılarak uluslararası düzeyde Arapça dil becerilerini geliştirme fırsatı elde etmektedirler. Aynı zamanda, Ürdün'ün tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret etme imkanı bulmaktadırlar.

Öğrencilerimize ve rehber hocamıza başarılar diliyoruz.