Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
24.10.2023

Fakültemizde Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) Başladı

Dekanlığımız tarafından düzenlenen Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) başladı. 190 civarı öğrencinin katıldığı programın ilk dersleri 20 Ekim 2023 Cuma günü Fakültemiz Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonunda ve Mevlana amfisinde yapıldı.

Saat 09.00’da başlayan programın ilk saatinde dekanımız Prof. Dr. Kâmil GÜNEŞ Kur’an tefsirine dair bir girizgah yaptı. İkinci saatteki kitap tahlil dersinde Doç. Dr. Murat AK tarafından Cevdet Said’in Bireysel ve Toplumsal Değişmenin Yasaları adlı kitabı müzakere edildi. Programın üçüncü saatinde ise Doç. Dr. Mehmet Emin GÜNEL hocamız tarafından yapılan “İnsanın Evrendeki Serüveni” konulu konuşmada “Kur’an’da insan ve insan olarak kimiz?” gibi meselelerden bahsedildi. Dördüncü saatte ise lisans üstü eğitime hazırlanan AKÇAP İhtisas öğrencilerine Arş. Gör. Ali Rıza IŞIN tarafından “Akademi Nedir?” başlıklı bir giriş dersi yapıldı.