Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
01.11.2023

Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) 2. Hafta Dersleri Yapıldı

Dekanlığımız tarafından düzenlenen Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) bünyesinde ikinci hafta dersleri gerçekleştirildi. Yaklaşık 190 öğrencinin katıldığı programın bu haftaki dersleri 27 Ekim 2023 Cuma günü Fakültemiz Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonunda ve Mevlana amfisinde yapıldı.

Saat 09.00’da başlayan programın ilk saatinde dekanımız Prof. Dr. Kamil GÜNEŞ Fatiha suresinin tefsirini yaptı. İkinci saatteki kitap tahlili dersinde Doç. Dr. Derviş DERELİ tarafından Sezai Karakoç’un “Diriliş Neslinin Amentüsü” adlı kitabı müzakere edildi. Programın üçüncü saatinde ise Prof. Dr. Muhiddin OKUMUŞLAR hocamız “Neden İlahiyattayız?” konulu semineri verdi. Dördüncü saatte ise lisansüstü eğitime hazırlanan AKÇAP İhtisas öğrencilerine Arş. Gör. Ali Rıza IŞIN tarafından “Lisansüstü Eğitim Nedir?” başlıklı dersi yapıldı.