Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
07.11.2023

Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) 3. Hafta Dersleri Yapıldı

Dekanlığımız tarafından düzenlenen Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) bünyesinde üçüncü hafta dersleri gerçekleştirildi. 280 civarı öğrencinin katıldığı programın bu haftaki dersleri 03 Kasım 2023 Cuma günü Fakültemiz Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonunda ve 3 no’lu amfide yapıldı.

Saat 09.00’da başlayan programın ilk saatinde dekanımız Prof. Dr. Kamil GÜNEŞ Fatiha suresinin tefsirine devam etti. İkinci saatteki kitap tahlili dersinde Arş. Gör. Ömer Faruk DEMİRCİ tarafından Ömer Faruk DÖNMEZ’in “Hamza” adlı kitabı müzakere edildi. Programın üçüncü saatinde ise Prof. Dr. Ahmet YAMAN hocamız “İlimler Tasnifi Üzerine” konulu semineri verdi. Dördüncü saatte ise lisansüstü eğitime hazırlanan AKÇAP İhtisas öğrencilerine Arş. Gör. Ali Rıza IŞIN tarafından “Akademide Yabancı Dilin Önemi - 1” başlıklı seminer dersi verildi.