Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
01.03.2024

Bahar Yarıyılı AKÇAP Derslerimiz Başladı.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Bahar dönemi AKÇAP dersleri başladı. Fakültemiz Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın Kur’an-Hadis Okumaları oturumunda fakültemiz Kelam Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Emin GÜNEL tarafından Mearic suresinin tefsiri yapıldı.

Programın ikinci saatinde fakültemiz Din Sosyolojisi anabilim dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Derviş DERELİ tarafından, Erich Scheurmann’ın kaleme aldığı “Göğü Delen Adam” isimli kitabın tahlili yapıldı.

Programın üçüncü saatinde Fakültemiz Kur’an-ı Kerim ve Kıraat Anabilim Dalı öğretim üyesi ve Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali ÖGE tarafından “Diyanet İşleri Başkanlığı ve Din Hizmetleri Alanında Kariyer İmkanları” başlıklı konuşması ile Diyanet İşleri Başkanlığı’nın teşkilat yapısı ile yurtiçi ve yurtdışında din hizmetleri alanında görev alma imkanlarından bahsedildi.