Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
15.03.2024

Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) 3. Hafta Dersleri Yapıldı.

Fakültemiz Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın Kur’an-Hadis Okumaları oturumunda fakültemiz Kelam Anabilim Dalı öğretim üyesi Öğr. Gör. Dr. Ubeydullah EFE tarafından bazı hadislerin anlaşılması üzerine ders gerçekleştirildi.

Programın ikinci saatinde Öğr. Gör. Fatih Cihat BÜYÜKMATÜR tarafından, Ahmet Hamdi TANPINAR’ın eseri “Beş Şehir” isimli kitabın tahlili yapıldı.

Programın üçüncü saatinde Prof. Dr. Ömer Faruk AKÇA tarafından “Bu Gençler Nereye Gidiyor?” başlıklı seminer verildi.

AKÇAP İhtisas programı kapsamında öğleden sonra gerçekleştirilen oturumda ise Fakültemiz İslam Hukuku Anabilim Dalı Arş. Gör. Muhammed Fatih ÜNLÜ tarafından Arapça eserler için veri tabanlarının tanıtımı yapıldı.