Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
22.03.2024

Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) 4. Hafta Dersleri Yapıldı.

Fakültemiz Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın Kur’an-Hadis Okumaları oturumunda fakültemiz dekanı Prof. Dr. Kamil GÜNEŞ tarafından Kehf Suresini anlamaya çalışmak adına Bahçe Sahipleri üzerine ders gerçekleştirildi.

Programın ikinci saatinde fakültemiz İslam Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Muhammed Fatih ÜNLÜ tarafından İskender Pala’nın Hz. Muhammed (sav) İçin Bülbülün Kırk Şarkısı: Roman Tadında Bir Siyer isimli eserinin tahlili yapıldı.

Programın üçüncü saatinde fakültemiz Öğretim Görevlisi Dr. Murat GÖÇER tarafından “Öğrenci ile Hayat Arasında Köprü: Muallim” başlıklı seminer verildi.

AKÇAP İhtisas programı kapsamında öğleden sonra gerçekleştirilen oturumda ise fakültemiz İslam Hukuku Anabilim Dalı Arş. Gör. Muhammed Fatih ÜNLÜ tarafından Mektebetü’ş Şamile veri tabanının kullanımına dair ders serisine devam edildi.