Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
01.04.2024

Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) 5. Hafta Dersleri Yapıldı

Fakültemiz Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın Kur’an-Hadis Okumaları oturumunda fakültemiz dekanı Prof. Dr. Kamil GÜNEŞ tarafından “Kehf Suresini Anlamaya Çalışmak” isimli derse geçen hafta kalınan yerden devam edildi.

Programın ikinci saatinde fakültemiz İslam Felsefesi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Sinan YILMAZ tarafından Nurettin TOPÇU’nun “Var Olmak” kitabının tahlili yapıldı.
Programın üçüncü saatinde fakültemiz Öğretim Görevlisi Dr. Saadet İDER tarafından “Mahremiyetin Alenileşmesi” başlıklı seminer verildi.

AKÇAP İhtisas programı kapsamında öğleden sonra gerçekleştirilen oturumda ise fakültemiz İslam Hukuku Anabilim Dalı Arş. Gör. Muhammed Fatih ÜNLÜ tarafından Arapça veri tabanlarının kullanımına dair ders serisine devam edildi. 29.03.2024