Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
10.05.2024

Bahar Dönemi Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) 8. Hafta Dersleri Yapıldı

AKÇAP haftalık derslerinin bahar dönemi 8. haftası da geride kaldı. Fakültemiz Mevlana Amfisinde gerçekleştirilen programa, Kur’an-Hadis Okumaları oturumunda fakültemiz Hadis Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Adil YAVUZ tarafından “Hadis ve Sünnetin Anlaşılmasında Temel İlkeler” üzerine verilen dersle başlanıldı.

Programın ikinci saatinde fakültemiz Din Sosyolojisi Anabilim Dalı araştırma görevlisi Abdussamet BAYRAM tarafından "Seyyid Hüseyin Nasr'ın
Genç Müslümana Modern Dünya Rehberi" kitabının tahlili yapıldı.

Programın üçüncü saatinde üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Muammer ULUTÜRK tarafından "Fotoğraflarla Dünden Bugüne Konya" başlıklı seminer verildi.

AKÇAP İhtisas programı kapsamında öğleden sonra gerçekleştirilen oturumda ise fakültemiz İslam Hukuku Anabilim Dalı Arş. Gör. Muhammed Fatih ÜNLÜ tarafından "Temel Düzeyde Yazma Eser Tanıtım" semineri verildi. 10.05.2024