Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
13.09.2024

2023-2024 Öğretim Yılı Fakültemizin Birincisi Aynı Zamanda Üniversitemizin de Birincisi Oldu

Üniversitemiz tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl dördüncüsü icra edilen Bölüm Birincileri Mezuniyeti ve Geleceğe Mesaj Töreni, bölümlerini birincilikle tamamlayan öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Törende, mezun olan öğrencilerimiz hayallerini, beklentilerini ve hedeflerini yazdıkları mesaj kapsüllerini, 2049 yılında açılmak üzere geleceğe mesaj kapsülü sütununa yerleştirdi.

Ahmet Keleşoğlu Yerleşkesi Havuzbaşı’nda düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Birekul ve Prof. Dr. Hidayet Oğuz, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Zahit Selvi, Dekanımız Prof. Dr. Kamil Güneş, diğer dekanlar, dekan yardımcıları, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Üniversitemiz birincisi Fakültemiz öğrencisi Hatice DOĞRU birincilik konuşmasını yaparak ödülünü Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu’ nun elinden almıştır. Fakültemiz birincisi Hatice DOĞRU’ ya, Fakültemiz ikinci öğretim birincisi Hacer Nur DEVECİ’ ye ve Arapça hazırlık birincisi Hatice YENER’ e hediyeleri Dekanımız Prof. Dr. Kamil Güneş tarafından verilmiştir. 
Birincimizin konuşma metni için tıklayınız.