Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
19.09.2024

Arapça Hazırlık Sınıfı Oryantasyon Eğitimi Verildi

Fakültemize yeni başlayan öğrencilerimiz, 19 Eylül tarihinde Arapça Hazırlık Sınıfı Oryantasyon Eğitimi’ne katıldılar.

Açılış konuşmasını yapan dekanımız Prof. Dr. Kamil GÜNEŞ, İslami ilimleri elde etmede Arapça’nın kritik önemine dikkat çekti. Ayrıca fakültemizin düzenlediği programlar ve sağladığı imkanlar hakkında öğrencilere ayrıntılı bilgiler sundu.

Arap Dili ve Belagatı Anabilim dalından Prof. Dr. Muhammet Vehbi DERELİ, öğrencilere Arapça Hazırlık Sınıfı Programı'nın müfredatı, hedefleri ve web tabanlı sınav sistemi hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Program sonunda öğrencilerimizin soruları cevaplandırıldı.

Yeni eğitim-öğretim yılına başlarken, fakültemiz olarak öğrencilerimize başarılar diliyor ve akademik yolculuklarının keyifli ve verimli olmasını temenni ediyoruz.