Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
08.02.2021

Sudan Holy Quran and Taseel of Sciences Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abkar Aabd albanat Adam Ibrahim'den Fakültemiz Dekanı Karapınar'ı Ziyaret

Sudan Holy Quran and Taseel of Sciences Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abkar Aabd albanat Adam Ibrahim, Üniversite Rektör Yardımcısı Barir Saadeldin Elsheikh ve Üniversitenin Türkiye Şubesi temsilcisi Dr. Majid Abdulrazzaq Khalaf Fakültemizi ziyaret etti.


Dekanlık makamında gerçekleşen görüşmede, Sudan Holy Quran and Taseel of Sciences Üniversitesi Rektörü Abkar Aabd albanat; Fakültemiz öğretim elemanları, bölümleri, lisans müfredatı, Arapça Hazırlık ve Arapça programı ile Yüksek Lisans ve Doktora programları hakkında bilgi alıp Holy Quran and Taseel of Sciences Üniversitesi’nin fakülte ve programları ile Yabancılara Arapça Öğretimi tecrübelerinden bahsederek iş birliği imkanları konusunda fikir alış verişinde bulundular.
Sudan Holy Quran and Taseel of Sciences Üniversitesi Rektörü, Üniversitemiz ile işbirliği için tekrar ziyaret edeceklerini ifade ederek teşekkür etti.