Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu
08.07.2020

Tek (Üç) Ders Sınavı

Üniversitemiz Senatosunca, Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 12. Maddesinin 1. Fıkrasının ç bendi gereği mezuniyeti için tek dersi kalan öğrencilere yapılmakta olan tek ders sınavlarının pandemi sebebiyle 2019-2020 bahar yarıyılı ile sınırlı kalmak kaydı ile üç derse kadar uygulanmasına karar verilmiştir.

Bu bağlamda, mezun olabilmek için (staj hariç) en fazla 3 dersi kalan öğrencilerimize aşağıdaki programa göre Tek (Üç) Ders Sınavı uygulanacaktır.

  • Başvuru Tarihi: 08-14 Temmuz 2020
  • Sınav Tarihi: 20-23 Temmuz 2020

Açıklamalar:

  • Sınav(lar)a katılmak isteyen öğrencilerin; 14 Temmuz 2020 tarihi mesai bitimine kadar dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Aşağıda örneği verilen dilekçe belgesini doldurup, imzaladıktan sonra Meslek Yüksekokulumuzun E-Posta adresine ([email protected]) gönderebilirsiniz. İmzasız olarak gönderilen belgeler işleme alınmayacaktır. (Faks ile belge gönderimi yapmayınız, belgeler okunmuyor. Okunmayan belgeler işleme alınmayacaktır.)

  • Sınav(lar)ın uygulanması Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden yapılacak olup, dersin öğretim elemanı ilgili ders için ödev belgelerini sınav başlangıç tarihinde sisteme yükleyecektir. Öğrenciler de sınav bitiş tarihi gece 24.00'a kadar ödevlerini sisteme yükleyeceklerdir. Uzaktan Eğitim Sistemine yüklenmeyen ödevler geçerli olmayacaktır.

 

Dilekçe örneği için tıklayınız.