Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu
29.05.2024

Açık Hava Sineması Etkinliği

Birimimizde faaliyet gösteren Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu, baharın gelmesiyle birlikte güzel bir Ereğli akşamında Yerleşke bahçemizde başta öğrencilerimiz olmak üzere akademik ve idari personelimizin yoğun katılımıyla açık hava sineması etkinliği düzenledi. Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Öğretim Görevlisi Osman Bozdemir’in açılış konuşmasının ardından Topluluk Başkanımız Mustafa Dilber ve Topluluk Danışmanımız Öğretim Görevlisi Furkan Emir kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Açık havada film izleyerek nostaljik bir akşam  geçiren öğrencilerimiz, sinema etkinliği bitiminde kullandığı alanda kısa bir saha temizliği de yaparak etkinliklerini tamamlamışlardır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.