Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu
13.07.2024

Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu Tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Etkinliği Düzenledi.

15 Temmuz darbe girişiminin 8'inci yılında düzenlenen çevrim içi etkinlikte, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Basın ve Yayın Dairesi Başkanlığında görevli  Dr. Özkan AVCI tarafından 12 Temmuz 2024 Saat:11.00'de çevrim içi olarak "Türk Milleti'nin 15 Temmuz'da Demokrasiye ve Milli İradeye Sahip Çıkışı" konulu bir sunum gerçekleştirildi.

Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nuri ALTUĞ ile birimimizde görev yapan tüm akademik ve idari personelimizin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte 15 Temmuz gecesi yaşananlar ve Türk milletinin Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı verdiği şanlı mücadele ele alındı.

Kemal Akman Meslek Yüksekokulu ailesi olarak vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ve istikbalimizi borçlu olduğumuz tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şifalar dileyerek şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.