Meram Meslek Yüksekokulu
10.03.2021

Covid-19 Pandemisinde Disiplinlerarası Bütünleşik Afet Yönetimi Uluslararası Çevrimiçi Sempozyumu

Dokuz Eylül Üniversitesi COVID-19 PANDEMİSİNDE DİSİPLİNLERARASI BÜTÜNLEŞİK AFET YÖNETİMİ temasında gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Sempozyum 1-2 Nisan 2021 tarihinde İzmir, Dokuz Eylül Üniversitesi desteğinde, Sosyal Bilimler Enstitüsü koordinasyonunda ve Disiplinlerarası Afet Yönetimi ve Kamu Yönetimi ABD yürütücülüğünde yapılacaktır.
Sempozyum dilleri Türkçe ve İngilizcedir.
Sosyal ve Beşeri Bilimler, Sağlık Bilimleri ile Fen Bilimlerinin tüm alt disiplinlerinden COVID pandemik afete ilişkin özgün akademik çalışmalara açık olarak 2 gün sürecek Sempozyum, disiplinlerarası afet yönetimi bakış açısından planlanmıştır. Sempozyum sonrası sunulan tebliğler ISBN'li sempozyum kitabında yayınlanacaktır. Uluslararası nitelikte olan Sempozyuma YÖK ve ÜAK'ın görevde yükselme ve akademik mali destek kriterlerini karşılayacak şekilde ülke/katılımcı kotaları dikkate alınarak hakem değerlendirmelerine göre bildiriler kabul edilecektir. Daha önce bir yerde sunulmuş çalışmalar hakem değerlendirmesine göre kabul edilmekle birlikte sadece özet olarak yayınlanacaktır.
Diğer detaylar ile sempozyum programına https://www.sempokon.com/sempozyumlar    sayfasından erişilebilmektedir.