Meram Meslek Yüksekokulu
02.06.2022

Üniversitemiz 8. Geleneksel Spor Şenlikleri

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca düzenlenecek olan Necmettin Erbakan Üniversitesi 8. Geleneksel Spor Şenlikleri kapsamında Erkek Futbol, Erkek  Voleybol, Erkek Basketbol ve Bayan Voleybol Turnuvaları 31 Mayıs 2022 tarihinde başlayacaktır. Turnuvalara son başvuru tarihi 30 Mayıs 2022 Pazartesi günüdür. Turnuvalara katılım sağlayacak olan takımların, şartnamelerde yer alan koşullar göz önünde bulundurularak takımlarını oluşturmaları ve şartname ek’inde yer alan başvuru formlarını doldurarak yüksekokul sekreterliği onaylı şekilde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı' na 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 09:00'a kadar elden teslim etmesi gerekmektedir. 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 09:30 da takım temsilcilerinin katılımı ile Rektörlük yerleşkesi B blok 1. kat toplantı salonunda kura çekimi gerçekleştirilecektir. Turnuva Başvuru Formu, Sağlık Durumu Beyan Formu ve Turnuva Şartnamelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.