Meram Meslek Yüksekokulu
13.06.2023

2022-2023 Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınavı Başvuruları

Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 12. maddesinin 1. fıkrasının (ç) bendinde yer alan “Tek ders sınavı: Mezuniyetleri için staj veya mesleki uygulama dışında tek dersi kalan öğrenciler, dilekçe ile başvurmaları halinde bütünleme sınavını takip eden bir ay içinde akademik birimlerce açılacak tek ders sınavına girerler. Tek ders sınavına dersi hiç almamış olan ve devamsızlıktan kalan öğrenciler giremez. Bu sınavlarda alınan not, ara sınav şartı aranmadan en az CC ise öğrenci başarılı sayılır.” hükmü uyarınca, Yüksekokulumuz bölüm/programlarında 2022-2023 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı tek ders sınavı başvuruları için aşağıdaki dilekçenin (eksiksiz doldurulmuş ve imzalı şekilde) renkli taratılıp pdf uzantılı şekilde 11.07.2023 tarihi mesai bitimine kadar [email protected] ye mail yoluyla veya üniversitemiz talep destek sistemi (https://talep.erbakan.edu.tr/giris) üzerinden gönderilmesi gerekmektedir. Tek ders sınavları 17.07.2023-18.07.2023 tarihleri arasında üniversitemiz uzaktan eğitim sistemi üzerinden çevrimiçi sınav ile yapılacak olup, başvurusu kabul edilen öğrencilerimizin sınav programı 14.07.2023 tarihinde Yüksekokulumuz web sayfasından ilan edilecektir. Öğrencilerimize önemle duyurulur.
Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız...