Meram Meslek Yüksekokulu
25.07.2023

Azami Süre Sonu Ek Sınavlar

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 44'üncü maddesinin (c) fıkrası ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 16'ncı maddesi hükümleri çerçevesinde, Üniversitemiz Senatosunun belirlediği esaslara göre; Yüksekokulumuz bölüm/programlarına kayıtlı olup azami öğrenim süresini dolduran (önlisans programından 4 yıl içinde mezun olamayan) öğrencilerimize doğrudan sınav yapılamayan dersler dışında (proje, uygulama, uygulaması olan, staj vb.) devamsızlıktan veya yeterli not alamadıkları için başarısız  oldukları tüm derslerden dilekçe ile başvurmaları halinde iki ek sınav hakkı verilecektir. İlgili ek sınavlar yüz yüze yapılacak olup, başvuru için aşağıdaki dilekçenin (eksiksiz doldurulmuş ve imzalı şekilde) renkli taratılıp pdf uzantılı şekilde 04.08.2023 tarihi mesai bitimine kadar [email protected] ye mail yoluyla veya üniversitemiz talep destek sistemi (https://talep.erbakan.edu.tr/giris) üzerinden gönderilmesi gerekmektedir. Başvurusu kabul edilen öğrencilerimizin sınav programı 09.08.2023 tarihinde Yüksekokulumuz web sayfasından duyurulacaktır.
Ek Sınav Takvimi:
1. Ek Sınav Tarihi: 14.08.2023-18.08.2023