Meram Meslek Yüksekokulu
25.03.2022

Meram Meslek Yüksekokulu Onur Keleş'i Ağırladı

Meram Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Bölümü öğrencileri Selçuklu Belediyesi Halkla ilişkiler Müdürü Onur Keleş ile biraraya geldiler. Programa Üniversitemiz Aşçılık ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri de katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serpil Yakut, Selçuklu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Onur Keleş'i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken; "Ögrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla gençlerimizi "Kariyer Söyleşileri" kapsamında meslek temsilcileri ile buluşturmaya devam edeceğiz." dedi.

Programda konuşan Meram MYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Çetin ise, programın gençler için faydalı olmasını temenni ederek, misafir konuşmacı Onur Keleş'e teşekkürlerini iletti.

Söyleşisine gençleri selamlayarak başlayan Selçuklu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Onur Keleş, akademik hayattan, mesleki deneyime, sektördeki çalışmalardan güncel olaylara kadar çeşitli konularda gençlere tavsiyelerde bulundu. Ögrenci topluluklarının faaliyetlerine katılmanın kendi kariyerine olumlu etkileri olduğunu belirten Keleş, öğrencilere de tecrübe kazanmak, hayatı öğrenmek için sivil toplum kuruluşlarında ya da vakıflarda çalışmalarını önerdi. 
Yaşanılan şehrin tarihini bilmenin de yapılan işte başarıyı getirdiğini kaydeden Keleş, "Yereli iyi tanımanız lazım. Yerel kültürü ne kadar iyi bilirseniz büyük işlerde de o kadar başarılı olacaksınızdır" ifadelerini kullandı. 
Her kişinin kendi avantajını kendisinin yaratması gerektiğini hatırlatan Keleş, öğrencilere kendilerini çok iyi tanımaları ve o şekilde hareket etmelerini tavsiye etti.

Program, Meram Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Çetin'in, Selçuklu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Onur Keleş'e teşekkür plaketi takdim etmesiyle son buldu.