Meram Meslek Yüksekokulu
18.06.2022

Meram Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Uğurladı

Meram Meslek Yüksekokulu 2021/2022 eğitim öğretim yılını coşkulu bir mezuniyet töreni ile kapattı. Düzenlenen törene Üniversitemiz Genel Sekreteri Abdullah Ecevit Öksüz, AFAD Konya  İl Müdürü Yıldız Tosun, Konya İtfaiyesinden  Üyeler, veliler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Programda açılış konuşmasını yapan Meram MYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Çetin, çocuklara gelecek hayatlarında başarılar dileyerek mezuniyetlerinin hayırlı olmasını temenni etti.
Üniversitemiz Genel Sekreteri Abdullah Ecevit Öksüz de, konuşmasında çalışmayı hiçbir zaman bırakmamaları gerektiğini tavsiye ederek gençlere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.
Törende Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Tasarım Bölümü, Gıda İşleme Bölümü, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü birinci, ikinci ve üçüncülerine başarı belgeleri ilgili bölüm hocaları tarafından takdim edildi.
Törenle, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Tasarım Bölümü, Gıda İşleme Bölümü, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü öğrencilerine mezuniyet belgeleri takdim edildi. Duygulu anların yaşandığı mezuniyet töreni öğrencilerin hep birlikte kep atmaları ile son buldu.