Meram Meslek Yüksekokulu
20.12.2022

KBRN Farkındalık Eğitimi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Arama Kurtarma Topluluğunun 2022-2023 eğitim öğretim yılı faaliyeti olarak 20.12.2022 tarihinde düzenlemiş olduğu KBRN Farkındalık Eğitimini tamamlandı.
KBRN Farkındalık Eğitiminin tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de altı çizilmesi önemli bir farkındalık durumudur.
Bu eğitimdeki amaç Katılımcıların KBRN anlarında ve sonrasında yapılması gereken konularda bilinç ve farkındalığını arttırarak korunma bilgisi ve becerisi kazandırmaktır.
Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Arama Kurtarma topluluğun öncülüğünde programa katılım sağlayan değerli öğrencilere teşekkür ederiz. Bizi bu etkinlikle buluşturan topluluk danışmanı öğretim elemanları Öğr.gör. Ali Giray, Öğr.gör. Murat Çalış ve Dr.Öğr.üyesi Canan Güngör hocalarımıza ve etkinliği sunan Konya AFAD’a, Eğitmenler Serdar GENCER, Yüksel SEYHAN ve öğrencilerimiz Mukaddes YILMAZ’a katgılarından dolayı teşekkür ederiz.