Meram Meslek Yüksekokulu
25.10.2023

Gönüllülük Faaliyetleri Söyleşisi

Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma, Gıda İşleme Bölümü Un ve Unlu Mamuller Teknolojisi, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Tıbbi ve Aromatik Bitkiler ve Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programlarında 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında yürütülen Gönüllülük Çalışmaları dersleri kapsamında yapılabilecek sosyal etkinliklerin ve proje çalışmalarının ele alındığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Konya Meram Gençlik Merkezi’nde görevli gençlik liderleri Merve KILIÇ ve Meryem ÇALIŞKAN’ın konuk olduğu söyleşide öğrencilerimiz ve ders sorumlusu öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. İrfan ARGUZ, Öğr. Gör. Dr. Hakan VATANSEV, Öğr. Gör. Zekeriya BİLİCİ, Öğr. Gör. Aliye AYAN ve Öğr. Gör. Hümeyra USLU CİRCİR bir araya geldi. Söyleşiye konuk olarak katılan Gençlik Liderlerimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen faaliyetlere öğrencilerimizinde dahil olabileceğini, öğrencilerimiz tarafından planlanacak faaliyetlere Gençlik Merkezlerince sağlanabilecek desteklerin bulunduğunu ve Yüksekokulumuz öğrencilerine talep edilmesi durumunda katkı sağlanabileceğini belirttiler. Programa katılan öğrencilerimiz son derece verimli geçen söyleşiye destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığı Konya Meram Gençlik Merkezine teşekkürlerini ilettiler.