Meram Meslek Yüksekokulu
15.12.2023

Arama Kurtarma Topluluğu AFAD Gönüllüsü Olarak Bu Sefer İskenderun'da

"26 Kasım 2023 tarihinde Hatay’da yaşanan sel felaketine hızla müdahale eden üniversitemizin Arama Kurtarma Topluluğu, gönüllü öğrencileriyle İskenderun bölgesine yardım elini uzattı. Selzedelere yardım ulaştırarak yaraların sarılmasında büyük bir destek sağladılar.

Öğrencilerin bu özverili çalışması, topluluk danışmanı Öğr. Gör. Ali Giray tarafından takdirle karşılandı. Yardım bölgesinden dönen öğrencileri karşılayan Giray, onları yaptıkları büyük destek ve özveriden dolayı tebrik etti. ‘Yaptığınız çalışmalarla bizleri gururlandırdınız, çok teşekkür ediyorum.’ dedi.

Bu olay, üniversitemizin öğrencilerinin topluma karşı sorumluluklarını ne kadar ciddiye aldığını ve zor zamanlarda nasıl yardımsever bir ruh sergilediğini gösteriyor."