Meram Meslek Yüksekokulu
12.03.2024

"Meram Meslek Yüksekokulu, Ramazan'ın İlk İftarını Özel Güvenlik ve Koruma Programı Öğrencileriyle Karşıladı"

Konya, 11 Mart 2024 - Meram Meslek Yüksekokulu'nun Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, özel güvenlik ve koruma programı öğrencileriyle birlikte Ramazan ayının ilk iftarını coşkuyla karşıladı.

İftar programına yüksekokul müdürü Doç. Dr. Süleyman Doğu, Mülkiyet Koruma Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Büyükipekçi ve bölüm akademisyenleri de katıldı. Öğrenciler ve akademisyenler tarafından hazırlanan lezzetli yemekler, iftar vakti geldiğinde bir araya gelerek afiyetle yenildi.

Program boyunca samimi sohbetlerin yapıldığı ve hoş bir atmosferin oluştuğu gözlendi. Katılımcılar, yapılan toplu yemek duasıyla birlikte iyilik ve bereket dilekleriyle bir araya geldi.

Meram Meslek Yüksekokulu'nun bu anlamlı etkinliği, öğrenciler ve akademisyenler arasındaki dayanışmayı ve milli birlik ruhunu pekiştirdi. Ramazan ayının manevi atmosferi içinde gerçekleşen iftar programı, katılımcılar arasında unutulmaz bir deneyim olarak yerini aldı.