Meram Meslek Yüksekokulu
04.04.2024

“Kendin Pişir Kendin Ye”

Grafik Tasarımı Bölümü Öğrencilerinden “Kendin Pişir Kendin Ye” Konseptinde İftar Yemeği
Grafik Tasarımı Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Engin Bozacı koordinatörlüğünde kendi iftarlarını hazırlayıp hep birlikte iftar yemeğinde buluştular. Gastronomi Mutfağı Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen iftar programına Meram MYO Müdürü Doç. Dr. Süleyman Doğu, Meram MYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Turan Akdağ, Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serpil Yakut ve bölüm hocaları katıldı.
Öğr. Gör. Engin Bozacı’nın reçetesiyle öğrenciler takımlar halinde kendi yemeklerini hazırladılar. Öğrencilerin iftar sofrası için hazırladıkları yemekler hocalarından da tam not aldı.
Ramazan bereketinin hep birlikte yaşandığı programda iftar için hazırlık yapmanın kendilerini de çok mutlu ettiğini belirten öğrenciler takım çalışmasının verdiği enerjinin de kendilerine iyi geldiğini ifade ettiler.
Yemeklerin ardından, Gastronomi Mutfağı Uygulama Atölyesi temizlendi. Toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu.