Meram Meslek Yüksekokulu
04.04.2024

Gıda İşlem Bölümü Öğrencileri ve Hocaları İftar Programında Buluştu

Gıda İşlem Bölümü, Un ve Unlu Mamuller Programı öğrencileri, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geldi. Yüksekokulumuzun  Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Lokman Gemi, geleneksel iftar programını düzenleyerek öğrencilerini ağırladı. Bu özel programa, Hocalarımızdan Öznur Eymir, Cemil Uslu ve Murat Özcan da aileleriyle birlikte katılarak renk kattılar.

Programa katılan birçok öğrencinin aileleri de etkinlikte yer aldı. 1. ve 2. sınıf öğrencileri, birbirleriyle tanışma ve sohbet etme fırsatını bulurken, bölüm hocalarının aileleri de bu güzel buluşmada yer aldı.

Nezih bir atmosferde geçen iftar programında, yemek ve çay esnasında samimi diyaloglar yaşandı. İftar sonrasında, programın düzenlendiği Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi önünde, katılımcılar toplu bir fotoğraf çekildi ve güzel anılarla dolu bir akşamı geride bıraktılar.

Davetliler, iyi niyet temennileriyle mekândan ayrılarak, bu güzel etkinliğin anısını yüreklerinde taşıdılar.