Tıp Fakültesi
22.01.2020

01 KASIM – 31 ARALIK 2019 TARİHLERİ ARASINDA GÖREVE BAŞLAYAN ÖĞRETİM ELEMANLARI

 

 

Uzm. Dr. Ayşe İlksen EĞİLMEZ, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Yoğun Bakım Bilim Dalında 04 Kasım 2019  tarihinde Yandal Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Uzm. Dr. Aslı ALTINORDU ATICI,  Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Perinatoloji Bilim Dalında 29 Kasım 2019 tarihinde Yandal Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Müntena SEKTİOĞLU, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon  Anabilim Dalında 02 Aralık 2019  tarihinde Yabancı Uyruklu Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Abdullah TUNCER, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Aile Hekimliği Anabilim Dalında 10 Aralık 2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Hasan EKER, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Göğüs Cerrahisi  Anabilim Dalında 10 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Havva Nur GÜNAY, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon  Anabilim Dalında 10 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Uzm. Dr. Ayşe ŞİMŞEK, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi  Bilim Dalında 10 Aralık 2019 tarihinde Yandal Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Batuhan Kadir KANAT, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları  Anabilim Dalında 11 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Zeynep YILDIZ, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları   Anabilim Dalında 11 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Enes KASAPOĞLU, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Halk Sağlığı Anabilim Dalında 12 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Esra DERELİ, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları  Anabilim Dalında 13 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Cengizhan KARADUMAN, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Halk Sağlığı Anabilim Dalında 13 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Beril Nur YALÇIN, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalında 13 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Ahmet Yasir ARIK, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalında 13 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Hüseyin Safa ÖZDEMİR, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında 16 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Muhammed Erkam YÜKSEK, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalında 16 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Ayşegül Tuğba HIRA, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında 17 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Güleser ÇOKÜNLÜ, Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü Anatomi Anabilim Dalında 18 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Gülsüm KARATAŞ, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalında 19 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Uzm. Dr. Okan SELENDİLİ, Fakültemiz Dahili  Tıp Bilimleri Bölümü Göğüs Hastalıkları  Anabilim Dalı Yoğun Bakım Bilim Dalında 19 Kasım 2019  tarihinde Yandal Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Hüsniye Betül İNCİ, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalında 20 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Öğretim Üyesi  Fakih Cihat ERAVCI, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalında 20 Aralık 2019 tarihinde Öğretim Üyesi olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Mustafa Sabri BAYRAM, Fakültemiz Cerrahi  Tıp Bilimleri Bölümü Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalında 23 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Uzm. Dr. Shute Aılıa DAE, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı Tıbbi Onkoloji Bilim Dalında 24 Aralık  2019  tarihinde Yabancı Uyruklu Yandal Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Tunahan ÖZEN, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalında 25 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Hatice ALTUNHAN, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Aile Hekimliği Anabilim Dalında 26  Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Harun TAŞPINAR, Fakültemiz Cerrahi  Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalında 26 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Ayşegül METİN, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları  Anabilim Dalında 27 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Parısa EBRAHIMZADEH KHIAVI, Fakültemiz Cerrahi  Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında 27 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Meliş ÖZKAN, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Nöroloji Anabilim Dalında 30 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Mustafa DOĞRU, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalında 30 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Mustafa AYDEMİR, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalında 30 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Uzm. Dr.Zeliha YARAR, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı  Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalında 30 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Meryem GÜMÜŞ, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında 31 Aralık  2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

 

 

Tıp Fakültesi ailesi olarak aramıza yeni katılan öğretim elemanlarımıza görevlerinde başarılar dileriz.

 

Prof.Dr. Celalettin VATANSEV

Dekan