Geleneksel Sanatlar UAM
19.06.2024

Geleneksel Türk Sanatları Yaz Dönemi Kursları Hakkında

Kurslarımız Geleneksel Türk Sanatlarına yönelik Hüsn-i Hat (Ta’lik ve Kufi), Kaligrafi, Kalem İşi, Tezhip, Minyatür, Ebru ve Desen derslerinden oluşmaktadır.
(Kurslara katılmak için herhangi bir koşul gerekmemektedir. Tasarıma ilgi duyan ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen, çalıştığı alanın yanında farklı disiplinlerden bilgi sahibi olmak isteyenler, geleneksel sanatlar alanında kariyer hedefi olanlar, geleneksel sanatlara ve kültüre ilgi duyanlar, öğrenciler kurslara katılabilirler.)

Kurslarımız yaz dönemi süresince devam edecektir.
(Kurslarda genel olarak çizim teknikleri, desen çalışması, levha tasarımı, renklendirme, temel tasarım teknikleri ve daha birçok konular işlenecek ve katılımcıların bu konuları uygulamalı olarak öğrenmesi sağlanacaktır.)

Derslerimiz haftada iki gün olmak üzere toplam 80 saattir.
(Bu süre eğitim programına ve kurs günlerine (hafta içi / hafta sonu) bağlı olarak değişiklik gösterir.)

Derslerimiz Temmuz ayının ilk haftasında başlayacaktır.
(Ortalama ders süresi 8 hafta - 80 saattir. )

Kontenjanlarımız sınırlıdır.
(Program kayıtlarının tamamı Necmettin Erbakan Üniversitesi Geleneksel Sanatlar Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından alınacaktır. Kayıt işlemlerinizi online sistem üzerinden tamamlayabilirsiniz.)

Katılımcılara Katılım Belgesi verilecektir.
Devam zorunluluğunu yerine getiren katılımcılar katılım belgesi almaya hak kazanacaktır. Eğitim sonunda katılımcılar Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Karatay Belediyesi işbirliği ile hazırlanan katılım belgesi almaya hak kazanacaktır.

Kurs ücreti 1000 TL.
 ___________________________________________________________________

Kontenjan kısıtlı olup başvuru tarihi aralığı: 22 - 28 Haziran 2024

Geleneksel Türk Sanatları Yaz Dönemi Kursları Başvuru Formu​

NOT: Form doldurulduktan sonra [email protected] adresine gönderilmelidir.

BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN: NURSEDA BALCI / 0554 154 06 10

Tezhip Sanatı Kursu Başvuru Formu için Tıklayınız.

Minyatür Sanatı Kursu Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Hat (Ta'lik Yazı) Sanatı Kursu Başvuru Formu için Tıklayınız.

Hat ( Ma'kıli - Kufi Yazı)

Kalemişi

Ebru

Kaligrafi

Desen
Kursu
Başvuru Formu için Tıklayınız.