Rekreasyon Yönetimi Bölümü
13.05.2024

Öğrenci Temsilcileri ile İstişare Toplantısı

Rekreasyon Yönetimi Bölümü Öğrenci Temsilcileri ile İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Tamamlandı.
Mayıs ayı içerisinde Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanlığı tarafından düzenlenen "Öğrenci Geri Bildirim Toplantısı" seminer odasında gerçekleştirildi. Toplantıya 1., 2., 3. ve 4. sınıf temsilcileri ile Topluluk Başkanı katılım sağladı.

Toplantıda, öğrenci temsilcileri tarafından sunulan öneri ve görüşler detaylı bir şekilde ele alındı. Öğrencilerin akademik programlar, dil eğitimi, rekreatif, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler ile kişisel gelişim konularındaki ihtiyaç ve talepleri değerlendirildi.

Öğrencilerimizin müfredatın zenginleştirilmesi, alana özgü ders çeşitliliğinin artırılması ve uygulamalı eğitimlerin güçlendirilmesi yönündeki önerileri, Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yalçın Tükel tarafından dikkatle incelenecektir. Ayrıca, öğrencilerimize yönelik kişisel gelişim seminerleri ve üniversite kampüsü içerisindeki sportif,rekreasyon etkinlik alanlarının düzenlenmesi konuları da ele alındı.

Doç. Dr. Yalçın Tükel, bu önerilerin bölüm başkanlığı tarafından değerlendirileceğini ve uygulanabilirlikleri konusunda gerekli çalışmaların başlatılacağını belirtti. Toplantı, öğrencilerimizin akademik ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla büyük bir adım olarak görülmektedir.

Rekreasyon Yönetimi Bölümü, öğrencilerinin geri bildirimlerine verdiği önemi bir kez daha vurgulamış ve bu tür toplantıların düzenli aralıklarla yapılacağını bildirmiştir.

Öğrencilerimizin geri bildirimlerine verdiğimiz değerle, daha başarılı ve mutlu bir eğitim süreci için çalışmaya devam ediyoruz.