Rekreasyon Yönetimi Bölümü
01.05.2024

Zengibar Yolu Trekking Etkinliği

1-4 Mayıs 2024 tarihlerinde, Türkiye’nin dört bir yanından 250 doğa severin katılımıyla “İzlerin Peşinde Antik Bir Serüven” adlı Zengibar Yolu Yürüyüşü gerçekleştirildi. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla düzenlenen bu etkinlik, doğa ve tarih meraklılarını bir araya getirdi.

Etkinliğe, Fakültemiz Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yalçın Tükel ve bölümümüz yüksek lisans öğrencisi Gökhan Torun da katılım gösterdi. Bu katılım, bölümümüz adına gurur verici bir anı olarak kayıtlara geçti.

Katılımcılar, Zengibar Yolu'nun tarihi ve doğal güzellikleriyle dolu parkurunda, hem fiziksel hem de zihinsel bir yolculuğa çıkma fırsatı buldular. Bu tür etkinlikler, doğa sevgisini ve tarih bilincini artırma amacıyla önemli bir rol oynamaktadır.