Rekreasyon Yönetimi Bölümü
14.05.2024

"Geleceğinize Yön Verin": Lisansüstü Eğitim Söyleşisi

Fakültemizin Rekreasyon Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen "Geleceğinize Yön Verin: Lisansüstü Eğitim" söyleşisi, 14 Mayıs 2024 tarihinde yoğun katılımla gerçekleşti. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fatma Arslan'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, lisansüstü eğitimin önemi vurgulandı.

Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yalçın Tükel, Doç. Dr. Mehmet Demirel, Doç. Dr. Murat Koçyiğit ve Doç. Dr. Mustafa Sabır Bozoğlu, lisansüstü eğitim süreçleri ve kariyer imkanları hakkında değerli bilgiler sundu. Öğrencilerimiz, sorularıyla etkinliğe aktif katılım gösterdi ve böylece söyleşi interaktif bir hale geldi.

Etkinlik, öğrencilerimizin gelecekteki kariyer hedeflerine yön vermelerine yardımcı oldu ve onlara lisansüstü eğitimle ilgili önemli bilgiler sağladı. Söyleşiye katılan tüm akademisyenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.