Rekreasyon Yönetimi Bölümü
16.05.2024

5. Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresi

16-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Club Calimera Serra Palace otelde 5. Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresi gerçekleştirildi. Kongre, rekreasyon ve spor yönetimi alanında önemli akademisyenleri ve uzmanları bir araya getirerek, bilgi ve deneyim paylaşımına olanak tanıdı.

Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Demirel ile birlikte Arş. Gör. Alper Kaya, Arş. Gör. Andaç Akçakese ve doktora öğrencisi Ali Bayrak da kongreye katılım gösterdi. Akademik camiamızın değerli üyelerinin bu tür uluslararası etkinliklere katılarak bölümümüzü temsil etmeleri, hem bölümümüz hem de üniversitemiz adına gurur verici bir gelişmedir.

Katılımcılar, kongre boyunca çeşitli sunumlar ve tartışmalar aracılığıyla rekreasyon ve spor yönetimi alanındaki son gelişmeleri takip etme ve meslektaşlarıyla etkileşimde bulunma fırsatı buldular. Bu tür etkinlikler, akademik ve profesyonel gelişim açısından büyük önem taşımaktadır.