Sağlık Bilimleri Enstitüsü
10.06.2024

Seminer Duyurusu

1-Hemşirelik Anabilim Dalı Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği programında öğrenim gören  doktora öğrencisi Şüheda DİLMAÇ  "Kabul ve Kararlılık Terapisinin Psikolojik Esneklik ve Öz Şefkati Güçlendirmedeki Önemi ve Psikiyatri Hemşireliği "  1. başlıklı seminerini 11.06.2024 tarihinde saat 12:30'da Hemşirelik Fakültesi D6 nolu derslikte sunacaktır.

2-Hemşirelik Anabilim Dalı Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği programında öğrenim gören  doktora öğrencisi Şüheda DİLMAÇ  " Teknoloji Bağımlılığında Transteorik Modelin Kullanılması ve Psikiyatri Hemşireliğinin Rolü "  2. başlıklı seminerini 14.06.2024 tarihinde saat 13:30'da Hemşirelik Fakültesi D6 nolu derslikte sunacaktır.

3-Hemşirelik Anabilim Dalı Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği programında öğrenim gören  doktora öğrencisi Ayşe Nur FİLİK  "Sosyal Medyanın Terapötik Kullanımında Dijital Ebeveynliğin Rolü  "  1. başlıklı seminerini 14.06.2024 tarihinde saat 13:00'da Hemşirelik Fakültesi D6 nolu derslikte sunacaktır.

2-
-Hemşirelik Anabilim Dalı Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği programında öğrenim gören  doktora öğrencisi Ayşe Nur FİLİK  "Sağlıklı Yaşam Biçimi Davranışı Geliştirmede Transteoretik Model ve Motivasyonel Görüşme  "  2. başlıklı seminerini 14.06.2024 tarihinde saat 13:30'da Hemşirelik Fakültesi D6 nolu derslikte sunacaktır.