Sağlık Bilimleri Enstitüsü
27.06.2024

Seminer Duyurusu

1-  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon programında öğrenim gören  yüksek lisans öğrencisi Süheyla Çelik KIRELLİ "Lumbal Disk Hernisi ile Pelvik Taban  Semptomları ve Vucüt İmajı Arasındaki İlişki"  başlıklı seminerini 28.06.2024 tarihinde saat 11:00'de Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Toplantı Salonunda  sunacaktır.

2-  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon programında öğrenim gören  yüksek lisans öğrencisi  Ayça Sade KOÇAK " Kronik Bel Ağrılı Hastaya Nörofizyolojik Yaklaşım"  başlıklı seminerini 28.06.2024 tarihinde saat 11.30'da Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Toplantı Salonunda  sunacaktır.

3-  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon programında öğrenim gören  yüksek lisans öğrencisi Sümeyye Zeynep ÖZBEK  " Multiple Sklerozlu Gövde ve Ekstremite Ataksisi Olan Bireylerde Taban Duyusunun Araştrılması"  başlıklı seminerini 28.06.2024 tarihinde saat 12:00'de Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Toplantı Salonunda  sunacaktır.