Sağlık Bilimleri Enstitüsü
27.05.2016

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi

Öğretim Üyeleri ve  Öğrencilerimizin Dikkatine.

"İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi" İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından yılda üç kez yayımlanan multidisipliner, hakemli, süreli bir dergidir.

İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi, sağlık bilimleri ile ilgili klinik ve deneysel özgün araştırma, derleme, olgu sunumu şeklinde hazırlanan makale türünde güncel çalışmaları ve yayınlanmış yazılara ilişkin değerlendirmeleri içeren editöre mektupları kapsar. Dergi sağlık bilimlerinin tüm alanlarında sağlık profesyonellerine ve diğer araştırmacılara yöneliktir. Dergi; yayınladığı makalelerde, konu ile ilgili etik kurallara ve bilimsel standartlara uygun olma ve ticari kaygı gözetmeme şartını aramaktadır, yayınlara hızlı geribildirim vermektedir.

Dergimize aşağıdaki linkten ulaşarak sağlık bilimleri alanında (Tıp, Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik, Sosyal Hizmet, Çocuk Gelişimi, vb) çalışmalarınızı gönderebilir, yayınlarımızı takip edebilirsiniz.