Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Dr. Öğr. Üyesi Ali ALTINDAĞ

1984 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimlerini Ankara’da tamamladı. 2002-2007 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde lisans eğitimini bitirdi. 2010-2011 yıllarında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda Astğ. Diş Tabip olarak görev aldı. 2014 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladı. 2020 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Meram Meslek Yüksek Okulu’nda Dr. Öğr. Üyesi olarak göreve başladı. 2021 yılında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu - Ağız ve Diş Sağlığı Programı bölüm başkanlığına, 2023 yılında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu müdür yardımcılığı görevine atandı. Halen Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ve Diş Hekimliği Fakültesinde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. İngilizce ve Almanca bilen Altındağ, çok sayıda ulusal ve uluslararası makale, tebliğ, ödül sahibi olup evli ve iki çocuk babasıdır.