Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
31.05.2024

Başkanlığımızca "İş Sağlığı ve Güvenliği" Eğitimi Düzenlendi.

Başkanlığımız kalite süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik olarak 31 Mayıs 2024 Cuma günü 14.30-16.00 saatleri arasında Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Mevlâna Konferans Salonu'nda “İş Sağlığı ve Güvenliği” isimli hizmet içi eğitim Başkanlığımıza bağlı yemekhanede görev yapan personellerin katılımı ile gerçekleştirildi.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince, çalışanların korunması ve iş verimliliğinin artırılması amacıyla gerçekleştirilen eğitimde çalışanlara kendilerinden veya çalışma ortamından kaynaklı tehlikeler ve riskler hakkında bilgi verilerek, çalışma mevzuatı ile ilgili hak ve sorumlulukları konusunda da aktarımlarda bulunuldu.

Söz konusu eğitim; Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğünden İş Güvenliği Uzmanı Tamer Seyfettin BURAK tarafından verildi.