Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi
24.05.2016

“Seyyid” Romanının Galası Fakültemizde Yapıldı.

Seyyid Harun Veli Hazretleri Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde Seyyid Harun Veli Hazretleri’nin hayatı ile Seydişehir'in inşasını ele alan “Seyyid” romanın tanıtım galası Fakültemiz Seyyid Harun Veli Konferans Salonu’nda yapıldı. Doç. Dr. Hüseyin Muşmal ve Araştırmacı Yazar Fatih Babaoğlu’nun   konuşmacı   olarak  katıldığı programa Seydişehir Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selman Türker, MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, sivil toplum kuruluş temsilcileri, akademisyenler ile öğrenciler katıldı. Açılış ve selamlama konuşmalarının ardından program, Kur’an tilaveti, ilahi dinletisi ve Seydişehir tanıtım filmi ile devam etti. Daha sonra, Doç. Dr. Hüseyin Muşmal ve araştırmacı yazar Fatih Babaoğlu kaleme aldıkları “Seyyid” adlı roman hakkında bilgiler verdi. Program sonunda   yazarlar   kitaplarını imzaladılar.