Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi
26.07.2017

Ek Madde-1 (ÖSYM Puanı) ile Yatay Geçiş

2017-2018 Öğretim Yılı İçin Yatay Geçiş Ek Madde-1 (ÖSYM Puanı ile yatay geçiş) Başvuruları:

Başvuru Tarihi: 01-15 Ağustos 2017

Gerekli Belgeler (başvuru için) :

1-Dilekçe (dilekçe için tıklayınız)

2-LYS Sonuç Belgesi (Tüm Puan Türlerini Gösterir)

3-Öğrenci Belgesi

4-Halen kayıtlı olduğu üniversiteye yatay geçiş ek madde-1 'e göre kayıt yapmadığını gösterir belge yada ösym yerleşme sonuç belgesi (Bu 4. maddedeki belgelerden herhangi bir tanesi, 3. maddedeki  öğrenci belgesinde kayıt türü yada kayıt nedeni belirtilmememişse istenecektir)

Sonuç İlan Tarihi: 18 Ağustos 2017

Kayıt Tarihi: 21-25 Ağustos 2017

Kayıt İçin Gerekli Belgeler (Değerlendirme sonucunda kayıt olmaya hak kazanan öğrencilerden istenecektir):

1-Fotoğraf (2 Ad.)

2-Mevcut Üniversite Öğrenci Kimliği

3-Not Durum Belgesi (Onaylı)

4-Ders İçerikleri (Onaylı)

5-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

6-Hazırlık Sınıfı Okuyup Okumadığına Dair Belge (Uluslararası İlişkiler Bölümüne Başvuranlar için)

7-513.50 TL lik Harç Dekontu (II.Öğrenimler için geçerlidir. Öğrencilerin kayıtları tamamlandıktan sonra bankaya yönlendirilecektir)

Fakültemiz bölümlerine ait taban puanları için tıklayınız