Turizm Fakültesi
04.10.2020

TURİZM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!!!

Üniversitemiz 2020-2021 Güz Yarıyılı “Uzaktan Öğretim Sistemi Uygulama Esasları”na göre Fakültemiz öğrencilerinin aşağıda belirtilen hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.

  1. Uzaktan öğretim sistemi ile ilgili gerekli bilgilere ve yardım videolarına UZEM’in hazırlamış olduğu ve https://www.erbakan.edu.tr/uzaktanegitim adresinden yayınlanan Uzaktan Öğretim web sayfasından ulaşılabilecektir. Uzaktan öğretim sistemine öğrencilerimiz öğrenci numaraları ve tek şifreleri ile giriş yapabileceklerdir.
  2. 1. ve 2. Öğretimde tüm dersler (aynı ders dahi olsa) uzaktan ve eş zamanlı (senkron) yapılacaktır.
  3. Uzaktan öğretim sistemi üzerinden verilecek her bir dersin tüm canlı dersine öğrencilerin yönetmelikte belirtilen devam şartları aranır. Öğrencilerin devam mecburiyeti oranında eşzamanlı (senkron) olarak katılımı zorunludur. Eş zamansız (asenkron) erişimler, derse devam sağlamanın bir koşulu olarak kabul edilmeyecektir. Eşzamanlı (senkron) derslere katılmayan öğrencilerin durumu, örgün öğretimde derse katılmayan öğrencilerin durumuyla eşdeğer şekilde değerlendirilecektir.
  4. Uzaktan öğretim sistemi, dersi canlı takip eden öğrenciler için sözlü/yazılı soru sorma ve derse görüntülü/sesli/yazılı katılma imkânı sunmaktadır.
  5. Uzaktan öğretim programı ve uzaktan öğretim ile ilgili duyuruların gerek Üniversitemiz gerekse Fakültemiz ilgili Web sayfaları üzerinden takip edilmesi önem arz etmektedir.

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİNE GİRİŞ
 

Öğrenci Numaranızı Sorgulamak İçin Tıklayınız...

Tek Şifrenizi Almak İçin veya Güncellemek İçin Tıklayınız...