Turizm Fakültesi
22.09.2023

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı (03.10.2023 Tarihinde Güncellendi)

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü NÖ için tıklayınız.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü İÖ için tıklayınız.

Rekreasyon Yönetimi Bölümü için tıklayınız.

Turizm İşletmeciliği Bölümü için tıklayınız.

Turizm Rehberliği Bölümü için tıklayınız.

NOT: 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Pedagojik Formasyon Eğitimi alacak olan (2. sınıf 3. sınıf ve 4. sınıf) öğrencilerimizin derslerinin asenkron yada senkron olarak takip etmesi gerekmektedir.

NOT: Özel Öğretim Yöntemleri tüm fakülte için ortak olup aynı gün ve saatte dersler yüz yüze yapılacaktır. öğretmenlik uygulamaları ise dersin sorumlu öğretim elemanı ve formasyon birimiyle koordineli olarak dersi alan öğrencilerimize duyurulacaktır.

NOT: Akademik yazım dersi ders programına asenkron olarak yerleştirilmiştir. Dersin sorumlu Öğretim elemanına soru sormak isteyen öğrencilerin normal öğretimler için senkron ders saati olan pazartesi 17-19, ikinci öğretimler için perşembe 17-19 arası derse giriş yapabilirler.