Turizm Fakültesi
06.09.2024

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FORMASYON EĞİTİMİ DERS KAYIT SÜRECİ HK.

2024-2025 eğitim öğretim yılı güz dönemi kayıt yenileme sürecinde 2. ve 3. sınflardan "Pegagojik Formasyon Derslerini" almak isteyen öğrenciler, ilgili dersleri OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden kendileri seçip kesinleştirdikten sonra danışmanları onay verecektir.
          4. sınıf öğrencilerinden
"Pedagojik Formasyon Derslerini" almak isteyenler Fakültemiz Öğrenci İşlerine dilekçe ile bizzat başvuru yapabilir veya ([email protected]) mail adresine gönderiniz.
Dilekçe için tıklayınız. (Dilekçenin 09-20 Eylül 2024 tarihleri arasında verilmesi gerekmektedir)

Kayıt Yenileme Tarihleri: 09-13 Eylül 2024

Ders Ekleme/Bırakma - Mazeretli Kayıtlar: 16-20 Eylül 2024

Danışman Onayları 15 Eylül 2024 tarihine kadar devam edeceği için ders kayıtlarında, Danışman hocalarında ders ekleme bırakma yetkisi olduğu için hocalarınız ile iletişime geçmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Yukarıda belirtilen tarihler dışında yapılan başvurular kabul edilmeyip geçersiz sayılacağı için öğrencilerimizin kayıt yenileme tarihlerine önemle uymaları gerekmektedir.

Danışmanların Listesi ve İletişim Bilgileri için tıklayınız.