Aile ve Gençlik UAM
21.12.2015

Aile ve Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile Aile ve Gençlik Destek Topluluğunun Ortak Katılımıyla Eurodesk Tanıtım Toplantısının İkincisi Düzenlendi

        Aile ve Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak üniversitemizin Aile ve Gençlik Destek Topluluğu ile birlikte 22/03/2015 tarihinde düzenlediğimiz Eurodesk tanıtım toplantısının ikincisini 24/03/2015 tarihinde gerçekleştirdik.

       Toplantıda sunum yapan Selçuk Üniversitesi iktisat bölümü 3. sınıf öğrencisi Neslihan Hiçdönmez, önceki buluşmada bahsedilen konuları özetledikten sonra proje yazma konusunda öğrencilerimize bilgi verdi. Projelerin nasıl yazıldığı, başvuruların nasıl yapıldığı noktasında önemli bilgiler veren Hiçdönmez, özellikle başvuru aşamasında dikkat edilmesi gereken yerlerle ilgili uyarılarda bulundu. Toplantıda, başvuruların nasıl yapılması gerektiği örnek bir başvuru formu üzerinden aktarıldı.

       Toplantı sonunda katılımcıları üçer kişilik gruplara ayıran Hiçdönmez, öğrencilerimize proje yazma uygulaması yaptırarak toplantıyı sonlandırdı.

ETKİNLİĞİMİZDEN KARELER