Aile ve Gençlik UAM
24.12.2015

Aile ve Gençlik Destek Topluluğumuz Tarafından Karkent İlkokulu’nda Öğrencilere Yönelik Özgüven Sunumu ve Tiyatro Gösterisi Yapıldı

        Necmettin Erbakan Üniversitesi Aile ve Gençlik Destek Topluluğumuz tarafından 23/12/2015 tarihinde topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında Karkent İlkokulu dördüncü sınıf öğrencilerine yönelik özgüven geliştirme konusu ile ilgili sunum yapıldı. Sunumu yapan üniversitemiz psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümü öğrencilerinden Tuba Yıldız ve Şeyma Baki, özgüvenin ne olduğunu, nasıl geliştirilebileceği, özgüven sahibi bireylerin özelliklerinin neler olduğundan söz ettiler.

        Sunumun ardından İrfan Cömert, Nurullah Damlapınar ve arkadaşları hazırladıkları tiyatro gösterisini sergilediler. Bu tiyatro etkinliği ile de özgüveni yüksek bireylerin hangi özelliklere sahip olduklarının gösterilmesi amaçlandı.  Özgüveni yüksek olan kişilerin bu tarz gösterileri daha rahat ve başarılı bir şekilde yapabilecekleri vurgulandı.

        Öğrenci sayısının çok olması nedeniyle etkinlik üç farklı oturumda gerçekleştirildi. Öğrencilerle birlikte interaktif bir biçimde yürütülen sunum ve tiyatro gösterisinin ardından birlikte fotoğraflar çektirildi. Etkinliğimiz palyaço gösterisiyle ile de sona erdi.