Diş Hekimliği Fakültesi
27.08.2020

Dekanımızın Yeni Mezun Öğrencilerimize Mesajı

Sevgili yeni mezun Meslektaşlarımız;

                Bu yıl öğrencilik hayatını tamamlayarak Fakültemizdeki 5 yıl süren bir eğitiminizin ardından diş hekimliği camiasına katılmış bulunmaktasınız. Sizleri bu anlamda tebrik ediyor meslek hayatınızda şimdiden başarılar diliyorum.

                Bildiğiniz üzere bu yıl mart ayından itibaren dünya genelindeki pandemi nedeni ile eğitime yüz yüze değil online olarak devam ettik. Emin olun sizleri çok özlüyor ve fakültemizin öğrencilerle dolacağı sağlıklı günleri dört gözle bekliyoruz. Öğrencilerimiz olarak sizler bize ailelerinizin emanetisiniz ve hepiniz tek tek bizim göz bebeğimizsiniz. Pandemi süreci maalesef ki son bulmadı ve sizlere yüz yüze vedalaşabileceğimiz bir mezuniyet töreni çok istememize rağmen düzenleyemiyoruz. Online mezuniyet için planlama aşamasında yaptığımız ankette ise öğrencilerimizin online mezuniyete katılımının az olacağı yönünde olduğundan bu planımızdan da vaz geçtik.

Diş hekimliği uzmanlık sınavında başarılı olmanız, çok fazla diş hekiminin mezun olduğu bu dönemde sizleri çok daha ayrıcalıklı yapacak ve daha iyi konumlara getirecektir. Akıllı, disiplinli, planlı ve verimli çalışarak,diş hekimliği uzmanlık sınavında da geçen sene mezun olan öğrencilerimiz gibi sizlerinde Türkiye derecesi yapmanızı bekliyoruz. Sizin fakültemizde aldığınız eğitim ve sizin gayretiniz bunun için fazlasıyla yeterli olacaktır. Unutmayın kibaşarma ihtimaliniz, başarabileceğinize inandığınız kadardır.

                Sizlere sağlıklı mutlu huzurlu pandemisiz bir ömür diliyor, hepinize diş hekimliği camiamıza hoş geldiniz diyorum. Ailelerinizi de böyle iyi ve çalışkan insanlar yetiştirdikleri için tebrik ediyor onlara da hayırlı olmasını diliyorum.

Prof. Dr. Ali Rıza TUNÇDEMİR

Dekan