Diş Hekimliği Fakültesi
13.02.2019

Diş Hekimliği Fakültemizde Salep ikramı yapıldı

13.02.2019

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi tarafından öğrenci, çalışan ve hastalara salep ikramı yapıldı.

Fakülte bahçesinde gerçekleştirilen ikrama yoğun ilgi gösteren öğrenciler ve vatandaşlar soğuk havada verilen sıcak salep ikramından memnun olduklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Etkinlikte konuşan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza Tunçdemir, “Bu soğuk kış gününde hastalarımızın, personelimizin ve öğrencilerimizin içini bir nebze de olsa ısıtabilmek için fakültemizde böyle bir faaliyet düzenledik. Bunda emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu da etkinliğe katılarak salep dağıttı. Daha sonra fakülte binasına geçen Rektör Zorlu fakülte yönetimi ile birlikte klinikleri ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.