Uzaktan Eğitim Süreci Hakkında Bilgilendirme

01.04.2020

Sevgili öğrencilerimiz,

Ülkemiz oldukça zor bir dönemden geçiyor. Bu süreçte isteğimiz, sizlerin ve yakınlarınızın sağlıklı olması, elbette bunun için de evde kalmanız gerekiyor.

Bu süreçte üniversitemiz oldukça kısıtlı bir sürede, örgün eğitim sistemiyle yapılamayan dersleri uzaktan eğitim sistemi üzerinden yürütme çalışmalarını başlatmıştır. Dersler, öğrencilerimiz ile akademisyenlerimizi etkileşime geçirerek yüz yüze görüşme, sözlü ve yazılı soru sorabilmeyi içinde barındıran bir sistemle canlı şekilde işlenebilmektedir. Bilinmelidir ki, binlerce farklı dersin, on binlerce öğrencimize eşzamanlı ve canlı anlatılabilmesi için çok büyük bir sistem kapasitesi gerekmektedir. Bu süreçte sizlerden isteğimiz, sistemin yavaşlamaması ve derslerin kesintisiz işlenebilmesi için sisteme sadece dersiniz varken ve tam ders saatinde girmenizdir. Derslere katılamama halinde telaş etmeyiniz çünkü dersler sisteme kaydedilmekte ve daha sonra izlenebilmektedir. Özellikle mesai saatleri sonrasında bu dersleri tekrar izleyebilir ve ilgili ders dokümanlarına ulaşabilirsiniz.

Tüm teknik altyapımız ve insan kaynağımızla sizlere daha iyi eğitim verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Uzaktan eğitim sürecinin NEÜ ailesi için verimli geçmesini temenni ediyor, karşılaştığınız sorunları bize iletebilmeniz için ilgili irtibat bilgilerini aşağıda tekrar bilgilerinize sunuyoruz.

Sevgiyle kalın…

 

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Süreçleriyle ilgili güncel duyuru ve bilgilendirme dökümanlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

UZAKTAN EĞİTİM

Not: Uzaktan eğitimle ilgili yaşanabilecek sorunlar ve teknik destek için öğrenciler [email protected] e-posta adresine yazarak, öğretim elemanları ise nebis.erbakan.edu.tr adresinden talep kaydı oluşturmak suretiyle destek alabileceklerdir.