Hazırlık Öğrencileri ile ''Yabancı Dil Öğrenimi'' Üzerine Söyleşi

10.12.2021

Selçuk Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arif SARIÇOBAN, 08.12.2021 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya geldi. Prof. Dr. Arif SARIÇOBAN ve öğrenciler "Yabancı Dil Öğrenimi" üzerine soru cevap şeklinde gerçekleşen söyleşide "Neden yabancı dil öğrenmeliyiz?, Neden öğrenemiyoruz? ve Nasıl etkili bir öğrenme yaparız?" gibi soruların cevapları üzerine konuştular. Söyleşiden sonra Yabancı Diller Yüksekokulu akademik personeli ile bir araya gelen Sayın SARIÇOBAN, "Classroom Management" üzerine yaptığı sunum sonrasında da hocalardan gelen hazırlık öğrencilerine dil öğretimi ile ilgili soruları cevapladı.Sunumlardan sonra Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muhammet TASA, öğrenci ve öğretmenlere yaptığı sunumlardan dolayı Prof. Dr. Arif SARIÇOBAN’a teşekkür ederek belgesini takdim etti.